Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

seen

Om oss

Vi välkomnar både små och stora sällskap till vår vackert belägna och omsorgsfullt renoverade hotell- och konferensanläggning. Vår affärsidé är till huvudsak att sälja konferenser till företag och myndigheter inom Östergötland med omnejd. Det här är även en naturlig plats att utöva olika former av idrott och självklart jakt och fiske. Vår sporthall gör oss unika på marknaden jämfört med andra liknande anläggningar.

Med endast 45 minuters bilresa från både Linköping och Norrköping ligger vår anläggning perfekt för de som vill stråla samman på en plats lagom långt från stadens stress och press. En plats att komma samman och finna ny kraft och framgångsrika idéer.

Klicka här för att se karta och vägbeskrivning.

Våra samarbetspartners:

Thorbjörn Holst-Larsen

VD och Ägare
Thorbjörn Holst-Larsen är ny ägare av Yxnerum Hotell, tillsammans med sin fru. Thorbjörn kommer att ansvara för den dagliga verksamheten. Thorbjörn är VD och ägare av Holars AB och Holars AS, som jobbar med säkerhetsprodukter. 

Share this page with a friend!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn