Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

seen

JULBORD 2022

Julbordspaket med övernattning och frukost 1225 kr/person i dubbelrum

I år dukar vi upp med julbord flera datum. Ni njuter av läckra juldelikatesser tillsammans med kollegor,vänner och familj i en lugn miljö. På vårt julbord finns traditionella rätter, t.ex. sill, julskinka, lax,rödkål, Jansons frestelse och hembakt bröd mm.

Sittningarna börjar mellan 18:00-19:00. Boka senast 7 dagar före.

Underhållning efter maten 

Avrunda kvällen med framför brasan. I Nedre baren bjuds det på underhållning från kl.21:00. Underhållningen ingår i priset för julbordet.

En skön natts sömn I våra fina rum med sköna sängar får du en god natts sömn och vaknar till en ny dag.
Frukostbuffén står framdukad i Restaurangen.


Mer för pengarna när du övernattar.

Övernattande gäster bjuds även på eftermiddagskaffe mellan kl. 15:00-16:00 på ankomstdagen. Incheckning från kl. 14:00 och utcheckning 12:00 på avresedagen.

KONFERERA, ÖVERNATTA, UMGÅS

Minikonferens med julbord och övernattning för 1695 kr inkl. moms 

Ta med dina kollegor på en minikonferens till oss. Ni är välkomna till oss efter lunch och då står konferenslokalen klar till ert förfogande. På eftermiddagen får ni tillgång till era rum. Koppla av med en bastu eller varför inte en promenad till sjön, hos oss finns många trevliga aktiviteter. 

På kvällen samlas ni för en välkomstglögg och kl.19:00 slår dörrarna upp till vårt trevliga julbord.

 I erbjudandet ingår konferensrum i 6 timmar, julbord, övernattning i dubbelrum och frukost. I vårt erbjudande ingår endast en enkel  konferensservice och mot en extra avgift kan du boka lunch och/eller eftermiddagsfika. 

Share this page with a friend!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn