Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

seen

Trerätters julmiddag med övernattning

Välkomna till julmiddag på Yxnerum i november och december!

Njut av en god trerätters julmiddag i en mysig miljö. När ni är mätta och belåtna och kvällen drar sig mot sitt slut har vi ett fint rum till er där ni spenderar natten.

I år dukar vi upp med julmiddag istället för julbord under november och december.

Ta med vänner och familj i en lugn och fridfull miljö. I år gör vi det lite annorlunda. 

(Erbjudandet gäller för grupper på minst 20 deltagare. Om ni är färre, kolla om vi har andra grupper, som ni kan hänga på) 

Årets julmiddag består av Oxfilé eller Lax som huvudrätt. Till förrätt så blir det en jultallrik med olika typer sill, räkor med ägg och gravad lax med hovmästarsås. Efterrätt blir Ris A la Malta och Ostkaka.

Pris 1295.- per person. (middag inkl övernattning i dubbelrum)

Njut framför brasan, bada jacuzzi, dansa, mingla eller spela matt-curling efter maten

Efter en skön natts sömn i våra fina rum med sköna sängar kan ni njuta av frukostbuffén som står framdukad i Restaurangen.


KONFERERA, ÖVERNATTA, UMGÅS


Minikonferens med julmiddag

Ta med dina kollegor på en minikonferens till oss. Ni är välkomna till oss efter lunch och då står konferenslokalen klar till ert förfogande. På eftermiddagen får ni tillgång till era rum. Koppla av med en bastu eller varför inte en promenad till sjön, hos oss finns många trevliga aktiviteter. 

Pris 1595.- per person. (Konferensrum, Middag inkl övernattning i dubbelrum)

På kvällen samlas ni för en välkomstglögg och kl. 18:00 slår dörrarna upp till restaurangen.

I erbjudandet ingår konferensrum i 3 timmar, julmiddag, övernattning i dubbelrum och frukost. I vårt erbjudande ingår endast en enkel konferensservice och mot en extra avgift kan du boka lunch och/eller eftermiddagsfika. 

Share this page with a friend!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn